http://
gpl-auto-oradea.ro
gpl-auto-oradea.ro
gpl-auto-oradea.ro
Despre noi

ROLLINGCAR S.R.L. este o societate comercialã nou înfiinţată cu capital integral privat a carei activitate de bazã este în domeniul sistemelor GPL auto. Cu toate cã suntem noi pe piaţa din românia putem afirma ca am devenit una dintre cele mai cautate societăţi de specialitate din tară datorită echipamentelor utilizate şi a echipei noastre instruite în străinătate.

Tehnologiea utilizată de ROLLINGCAR S.R.L. este o tehnologi de vârf şi anume produsele producătorului Landi Renzo,  firmă italiană cu o istorie impresionantă în domeniul instalaţiilor auto de gaz.

Echipa ROLLINGCAR S.R.L. este caracterizata prin dinamism, profesionalism, exigenţa şi calitate în tot ceea ce face, fiind o echipa capabila şi competitivă. Faptul ca am ales sa lucrăm cu Landi Renzo, din multitudinea de alte posibilitaţi existente pe piaţă nu este un lucru întamplator. Alegerea noastra este de a lucra cu produse de calitate, marca Landi Renzo fiind o garanţie în acest sens.

Certificat RAR

Produsele oferite de firma noastra sunt construite cu materiale de avangarda, cu ajutorul celor mai recente tehnologii, pentru a garanta calitate, siguranţa şi fiabilitate. Acestea respecta toate normele europene şi naţionale în vigoare, fiind omologate RAR-OCP